Ik wil mijn beschadigde auto verkopen

Stel je hebt een klein ongeluk gehad met je auto en zit erover na te denken deze verkopen. Wat ga je dan doen, wat is je plan hierbij en hoe denk je deze uit te voeren? Dat is misschien wel makkelijker dan je zult denken, omdat je voor elk probleem een goede oplossing kunt vinden, zolang je niet voor de eerste de beste oplossing gaat. Ga dan ook niet meteen akkoord als je verzekeringsmaatschappij, je auto wilt innemen, je kan deze uiteraard ook heel goed zelf verkopen.

Het is namelijk beter voor je portemonnee als je dit in eigen beheer doet. Je kan dan heel goed een partij vinden, die een betere prijs geeft voor je beschadigde auto. Het zijn bedrijven die jouw auto ook weer goed kunnen doorverkopen aan klanten, die wel je auto kunnen opknappen in plaats deze te slopen. Dat betekent voor alle partijen een betere overeenkomst en dat is natuurlijk waar beide naar op zoek zijn.

Bij welke aanbieder moet je dan zijn, die je auto wilt verkopen voor een mooie prijs en dan ook nog binnen een korte termijn? We komen dan aan bij gespecialiseerde auto inkopers, die zogezegd zich helemaal hebben toegelegd, om de verkoop van jouw beschadigde auto zo gemakkelijk te laten verlopen. Je begint door je gegevens op de desbetreffende autosite van het bedrijf in te vullen en de rest volgt eigenlijk vanzelf. Het is zelfs mogelijk dat ze je beschadigde auto aan huis komen ophalen.